Verkkovalmennukset

Nordic Fit Mama on yhteisö kaikille naisille ja äideille, jonka tavoite on edistää terveyttä, hyvinvointia ja onnellisuutta elämässä.

Nordic Fit Mama -yhteisö tarjoaa äideille paikan, mistä saada tietoa raskauteen ja synnytykseen liittyvissä asioissa. Nordic Fit Maman filosofia on liikkua siten, mihin kehomme on tarkoitettu, arvostaa luontoa, sekä muita ihmisiä ja tarjota hyvää myös vähempiosaisille.
Yhteistyökumppaneinamme on myös hyväntekeväisyysjärjestöjä.

www.nordicfitmama.fi
Löydät tietoa ja verkkokursseja muun muassa seuraavista aiheista
- treeni raskauden jälkeen
- treeni raskauden aikana sekä raskausajan terveellinen ravitsemus
- kuinka aloittaa vatsalihastreeni synnytyksen jälkeen
- vatsalihasten erkaantuma ja sen kuntoutusRaskaana olevat kurssi

Verkkovalmennus Nordic Fit Mamassa tuleville äideille
Tuskailetko yksin kehossasi tapahtuvien muutosten kanssa raskausaikana?
Haluaisitko ottaa tulevan synnytyksen vastaan luottavaisin mielin sekä tietää millä tavalla voit itse tehdä kaikkesi valmistautuaksesi synnytykseen sekä antaaksesi pienokaisellesi parhaat mahdolliset oltavat kasvaa ja vahvistua?
Pienilläkin treenihetkillä, rentoutushetkillä sekä ruokavalion muutoksilla voidaan helpottaa oloa ja kehon mahdollisia epämukavuuden tuntemuksia sekä auttaa kohdussa kasvavaa vauvaa voimaan mahdollisimman hyvin.
Lisäksi tieto kehossa tapahtuvista muutoksista ja mielessä myllertävistä asioista lisää ratkaisevasti turvallisuuden tunnetta, sekä auttaa suhtautumaan luottavaisesti tulevaan synnytykseen sekä elämään vauvan kanssa.
Viiden viikon verkkovalmennus auttaa sinua voimaan hyvin sekä fyysisesti että henkisesti raskausaikana, osallistua voit raskauden missä tahansa vaiheessa.

Viiden viikon verkkovalmennus käsittää teemat:

  • Liikunta ja ravitsemus raskauden aikana
  • Hyvä ryhti & ravitse keho ja mieli virkeäksi
  • Korsetti kuntoon & laadukkaat proteiinin ja rasvan lähteet
  • Liikettä koko keholle & helposti hyvää lautaselle
  • Mielen hyvinvointi ja kehon aktivointi

Valmennuksen tavoite on opettaa sinulle asioita, jotka ottamalla mukaan arkeesi nostat hyvinvointisi kokonaan uudelle tasolle. Huomaat, että saat yhdistettyä liikunnan helposti ja vaivattomasti arkeen ja opit myös löytämään arjesta paikkoja rentoutukselle.

Kurssin laatijat Riina Laaksonen & Tiina Murdoch
Hinta:
99 €
sis. alv 24%