Kuka olen?

Olen Jyväskylän maaseudulla Saakoskella asuva kätilö ja hyvinvointialan yrittäjä, 4 lapsen äiti sekä vaimo. Minulla on kätilön työstä yli 8 vuoden kokemus mm. Etelä-Savon sairaanhoitopiirissä Mikkelissä, Helsingin kätilöopistolla sekä Keski-Suomen keskussairaalassa. KOKONAISUUS on yritys, joka syntyi elämäntavastani ja intohimostani auttaa naisia elämänkulun eri vaiheissa. Kätilön työ sekä naisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ovat minulle sydämen asia. Lisäksi olen aina rakastanut liikuntaa ja sen myötä perehtynyt intohimoisesti hyvinvoinnin eri osa-alueisiin.

KOKONAISUUS syntyi halustani yhdistää osaamiseni kätilönä ja liikunta- ja ravitsemusalan asiantuntijana. Yrittäjyys on minulle elämäntapa, jonka tuloksena pääsen nauttimaan siitä, kun ihmiset voivat paremmin.

Valmennusfilosofiani

KOKONAISUUS kuvaa valmenusfilosofiaani, jossa tärkeintä on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tavoitteeni on auttaa naisia ja perheitä voimaan paremmin. Neljän lapsen äitinä tiedän, kuinka elämänkaaren eri vaiheet asettavat haasteita fiksuun ravitsemukseen, liikuntaan ja lepoon. Olen perehtynyt mm. siihen kuinka elämäntavat, unen laatu, stressi, ravitsemus, liikunta ja ympäristö vaikuttavat suorituskykyymme ja kokemaamme terveyteen.

Kuinka voin auttaa?

Haluan auttaa perheitä voimaan paremmin. Haluan kätilönä olla kanssakulkija sinulle ja perheellesi elämänkaaresi eri vaiheissa, olet sitten raskautta suunnitteleva, odottava tai synnyttänyt äiti. Valmennukseni lähtökohta on sinun ja perheesi toiveet, tarpeet ja voimavarat. Autan ammattitaidollani, henkilökohtaista kokemustani ja viimeisintä tutkimustietoa hyödyntäen.

Palveluni on tarkoitettu sinulle, joka haluat huolehtia elämäntavoistasi, voida kokonaisvaltaisesti hyvin ja ennenkaikkea elää sinulle merkityksellistä elämää.

Koulutukseni

Kätilön koulutus
Kätilö ja sairaanhoitaja, Hoitotyön koulutusohjelman AMK 2007
Imetysohjaaja, WHO 2007
Vyöhyketerapia, AMK 2007
Refleksologia ja akupunktio opinnot kätilölle, Kätilöopisto 2011

Liikunta-alan koulutus
PTA Personal trainer 2018
Painonnosto-ohjaaja koulutus I taso 2017
Ravitsemus ja liikunta, jyväskylän avoin yliopisto 2016

Tällä hetkellä opiskelen
Urheiluravitsemuksen opinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto

Yritys

Rakkaudesta kätilön työhön ja liikuntaan, syntyi yritys KOKONAISUUS
KOKONAISUUS on valmennusyritys, joka tarjoaa yksilöllisesti kätilön ja liikunta- ja ravintovalmentajan ammattimaisia hyvinvointipalveluja naisille. Toimin tiiviissä yhteistyössä eri alan asiantuntijoiden kanssa ja kätilön palveluillani on laatutakuu. Mikäli en voi palveluillani auttaa sinua, saat rahasi takaisin ja etsimme sinulle palvelun, josta saat tarvitsemasi avun. Personal training palveluissa minulla on myös tulostakuu, mikäli tulosta ei synny tai emme pääse yhdessä sovittuun tavoitteeseesi saat rahasi takaisin.

Yhteistyössä


Medics24

Toimin kätilö-asiantuntijana myös valtakunnallisessa Medics24 yrityksessä. Kätilönä teen kotikäyntejä tai halutessasi voit tulla vastaanotolleni, joka toimii Medics24 tiloissa. Voimme kartoittaa tilannettasi myös Medics24 -palvelun etäyhteydellä. Kätilön vastaanottoajat Medics24 vastaanotolla sekä etäpalveluajat näet Medics24 -ajanvarausjärjestelmässä.Lupaus

Toimin yhteistyössä äitiysvalmennuksesta tunnetun Hyvinvointistudio Lupauksen kanssa osana Lupauksen valmentajatiimiä. Lupauksen 5 viikon Kuntouta keskivartalo -verkkovalmennus on suuren suosion saanut, synnyttäneille naisille tarkoitettu turvallinen tapa kuntouttaa keskivartaloaan ja voida hyvin. Alkuvuodesta 2018 julkaistaan verkkovalmennus raskaana oleville naisille tavoitteena parantaa sekä odottavan äidin että vauvan terveyttä ja hyvinvointia omilla, jokapäiväisillä valinnoilla ja tarjota turvallisia vinkkejä fyysiseen treeniin sekä tukea henkiselle puolelle. Vauvan syntymä on yksi suurimpia muutosvaiheita elämässä.